Stöd och Matchning | Rusta och Matcha

Brinner du, precis som vi, för att vägleda Karriärkonsultens deltagare i deras process framåt och ge dem underlag att göra underbyggda val? Då vill vi att du söker tjänsten som Studie-och yrkesvägledare till oss på Karriärkonsulten! 

Studie-och yrkesvägledare till Karriärkonsulten

Vilka är vi?

Karriärkonsulten är marknadsledande aktör inom insatsen Stöd och Matchning i Stockholm samt Rusta och Matcha i Västerås. Insatserna sker på uppdrag av Arbetsförmedlingen med syfte att stötta människor som hamnat eller står utanför arbetsmarknaden ut i jobb eller utbildning.
 

Karriärkonsulten grundandes år 2010 av Camilla Hermelin och består idag av ca 70 fantastiska kollegor med ett brinnande samhällsintresse och viljan att skapa möjligheter för människor där jobbmöjligheterna finns. Tillsammans har vi skapat ett sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson i vårt pågående integrationsarbete där vi har ett mål – jobb & studier åt våra medmänniskor! Hos oss möts du av ett högt tak där idéer kring utveckling välkomnas med öppna armar. Vi finns idag på sex orter - Västerås, Sollentuna, Jakobsberg, Kista, Täby och Globen!

Vad kommer du att göra om dagarna? 

Som studie- och yrkesvägledare har du dagligen individuella vägledningssamtal med deltagare som ingår i programmet Stöd och Matchning. Tillsammans ska ni perspektivvidga mot att hitta jobb eller studier. I rollen ingår att lyssna in, lyfta möjligheter, visa på alternativa vägar, hjälpa till med ansökningar till utbildningar och stödja i processen framåt.  Våra studie- och yrkesvägledare ansvar inte för egna deltagare utan är ett stöd för deltagaren i processen hos oss.

Du kommer att ingå i ett starkt team om 70 härliga kollegor som tillsammans brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag genom att stötta arbetssökande ut på arbetsmarknaden och i deras jobbsökarprocesser.

Vem är du? 

Vi söker dig som har Studie-och yrkesvägledare examen samt några års arbetslivserfarenhet. Du kommer att ingå i ett team med andra SYV:are och arbeta 100 % med vägledningssamtal. Vår målgrupp är inom åldrarna 18-65 år. Du behöver ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska och det är mycket meriterande om du kan fler språk. Just nu sker arbete digitalt och därför ställer vi krav på god datavana. Förutom att du har förmågan att möta varje enskild individ precis där hen är, behöver du kunna inspirera och ha förmågan att vidga perspektiv. Vi sätter stort värde på din personlighet och förmåga att vara med på vår utvecklingsresa.

Övrigt

Tillträde: Omgående, enligt ök.

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning 6 månader.

Löneform: Fast lön.

Ort: Stockholm, distansarbete.

Vi erbjuder: Friskvård, Karriärmöjligheter.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Lilianne Söderman på lilianne@karriarkonsulten.se


Urval sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan nedan senast den 31 maj.

CV
Ladda upp en fil som stöds (max 15MB)
Personligt brev
Ladda upp en fil som stöds (max 15MB)

© 2021 by Karriärkonsulten Sverige