Röda fönsterluckor

Om oss

TILLSAMMANS SKAPAR VI JOBB DÄR MÖJLIGHETERNA FINNS

Vi på Karriärkonsulten har ett gemensamt mål och en vision - Att skapa ett jämställt samhälle där alla som kan och vill vara med och bidra till vår gemensamma välfärd ska kunna vara det. Vi tror på att alla ska vara med och bidra samt få de resurser och verktyg som behövs för att komma dit de själva vill. Att få hjälpa andra människor är bland det största och finaste som finns och vi på Karriärkonsulten är glada att vi får vara med och bidra till att världen blir bättre och bättre för var dag. 

Historian bakom Karriärkonsulten

Karriärkonsulten_2_0331a.jpg

”Att få ner arbetslösheten är en av vår tids viktigaste frågor. Då gäller det att göra rätt saker för att minska den. Det kan vi”

Camilla
Hermelin

Där allt börjar och slutar. 

Talang och passion. Nätverk och möjligheter. En stark tävlingsnerv och ett brinnande engagemang. Camilla är hjärnan och hjärtat bakom Karriärkonsulten. 

AEnB2UphC3oK7O9HRJS4tRL1ThVBSTMIIaG3p8cp

Starten på Karriärkonsultens resa tar oss långt tillbaka i tiden. Efter att ha vuxit upp i en entreprenörsfamilj, tävlat bordtennis i Europa och via golfen tagit sig till USA för att studera marknadsföring var Camilla tillbaka i Sverige. Hon brann för allt som hade med jobbsökandets värld att göra. Hon sökte själv jobb under några månader och för att ligga i framkant läste hon på om allt från hur man skriver proffsiga CVn till hur man matchar personliga brev med specifika tjänster. Som alltid gav Camilla sitt absolut bästa och hon fick komma på så många intervjuer att det tillslut blev en sport att bara gå på intervjuer och bli erbjuden flera olika jobb.

Hon upptäckte en talang och en stor passion och började hjälpa vänner och bekanta med samma sak. Hon satt sent in på nätterna vid sitt köksbord och när hon började sälja sina tjänster behövde hon också utveckla sitt nätverk. 

Även där insåg Camilla att hon hade talang för och älskade att nätverka, ta kontakt och framförallt att skapa möjligheter med möten. Camilla vann åren därpå flertalet nätverkspriser.

I samband med att Arbetsförmedlingen sedan reformerades och lade ut upphandlingar på privata aktörer var det helt naturligt att hon som hade både passionen och talangen att hjälpa människor att söka arbeten och stödja arbetsgivare med att hitta personal skulle söka upphandlingen. 2013 anställde Camilla sina första två medarbetare och idag består Karriärkonsulten av ett starkt team på cirka 35 medarbetare. 

Möt teamet på Karriärkonsulten

Mona Chahla 

Handledare

Mona har en master i mellanösternstudier och kandidatexamen i statskunskap. Mona har en gedigen erfarenhet av att coacha långtidsarbetslösa & lågutbildade med utländsk bakgrund.

Jane Johansson

Handledare

Jane är certifierad coach & pedagog och har en lång erfarenhet av coachning av personer. Här på Karriärkonsulten är Janes branschexpertis akademiker, chefsroller och projektledare.

Anna Claesson

Handledare

Anna är utbildad personalvetare och har en bred erfarenhet av att jobba med HR, rekrytering & coachning. På Karriärkonsulten är Annas branschexpertis lager.

Annika Törnqvist

Handledare

Här kommer du kunna läsa mer om Annika!

tom efternamn

Uppstartare

Zandra König

Handledare

Här kommer du kunna läsa mer om Zandra!

Annelie Iggström

Handledare

Anneli är diplomerad coach med ett flertal ledarskapskurser i bagaget & har en lång erfarenhet av eget företagande. På Karriärkonsulten är Annelis branschexpertis inom HR, kontor, kundtjänst & administration.

Elinor Engkvist

Handledare(mammaledig)

Här kommer du kunna läsa mer om Elinor!

Christina Fredriksson

Handledare

Christina är diplomerad ICF Coach för individ grupper & team. Har en lång erfarenhet av att jobba med förändringsledning, ledarskap och rekrytering. Här på Karriärkonsulten är hennes branschexpertis sälj, finans och marknadsföring.  

Bodil Schwinn 

Handledare

Bodil är utbildad hälsopedagog och har en gedigen erfarenhet av att coacha, motivera och jobba med beteendeförändring. Här på Karriärkonsulten ansvarar Bodil för Möjligheternas kontor.

Leif Hejdenberg

Handledare

Leif har studerat pedagogik, kommunikation och ledarskap på KTH och är  coachutbildad ICF och SIQ-handledare. Här på Karriärkonsulten är Leif branschexpertis marknad/sälj, vård och omsorg, offentlig förvaltning samt serviceyrken.

Sofia Najmi 

Handledare

Sofia har en Master i Diplomatiska studier, Kandidatexamen i Internationell politik. Sofia har lång erfarenhet av arbete med etablering av nyanlända. På Karriärkonsulten har Sofia specialiserat  sig på vårdbranschen. 

Arin Abdalla

Handledare 

Här kommer du kunna läsa mer om Arin!

Jeanette Lewald

Handledare

Här kommer du kunna läsa mer om Jeanette!

Hannan Rhellam

Handledare

Här kommer du kunna läsa mer om Hannan!

Joanna Levin

Handledare 

Här kommer du kunna läsa mer om Joanna!

Tareq Abou Shaqra 

Handledare

Tareq har en kandidatexamen inom teater och dramaturg och har en lång erfarenhet av coachning och jobbat med etablering och integration av nyanlända på arbetsmarknaden. Här på Karriärkonsulten är  Tareq specialiserad på pedagogik och skolvärlden.

Sally Rafee 

Handledare

Sally har en master i ledarskap och arbetsliv och har en lång erfarenhet av jobb inom rekrytering och bemanning från etableringen av nyanlända. Har därför kompetens från olika branscher där specialiseringen är servicebranschen.  

Aisha Hansson

Handledare

Aisha är utbildad beteendevetare med inriktning arbetsmarknad och management och har bred erfarenhet av att jobba med rekrytering, bemanning & coachning. På Karriärkonsulten är Aishas branschexpertis restaurang, kök, lokalvård, service & bygg.

Erik Yläneva 

Handledare

Här kommer du kunna läsa mer om Erik!

Ingeli Ahner

Studie- & yrkesvägledare

Här kommer du kunna läsa mer om Ingeli!

Lovisa Olsson

Studie- & yrkesvägledare

Lovisa är utbildad studie- & yrkesvägledare och har bred erfarenhet av att jobba med vägledning av personer som behöver stöttning och vägledning i sina framtidsval. Här på Karriärkonsulten är Lovisas branschexpertis pedagogik och socialt arbete.

Evan Baker

Uppstartare 

Här kommer du kunna läsa mer om Evan!
På Karriärkonsulten är Evan deltagarnas första kontakt vid påbörjad insats.

Henrik Dahlin 

Uppstartare

Henrik är utbildad statsvetare med fokus på organisation och personal och har tidigare jobbat som både SFI lärare och boendestödjare. Här på Karriärkonsulten är Henrik deltagarnas första kontakt vid påbörjad insats och branschexpertis är HR, offentlig förvaltning samt socialt arbete.

Petra Gassner

Uppstartare 

Här kommer du kunna läsa mer om Petra!
På Karriärkonsulten är Petra deltagarnas första kontakt vid påbörjad insats.

Marie Lundström

Handledare

Här kommer du kunna läsa mer om Marie!

Karin Sandin

Handledare

Här kommer du kunna läsa mer om Karin!

Catherine Vincent

Handledare

Här kommer du kunna läsa mer om Catherine!

Anna-Karin Gullman

Operativ Chef Stöd 

Anna-Karin är utbildad marknadekonom, projektledare och certifierad coach. Här på Karriärkonsulten ansvarar Anna-Karin för att stötta områdescheferna i sitt dagliga arbete samt utveckling av våra processer och metoder.

Saba Mousavi

Områdeschef

 Saba har en Kandidatexamen inom Kognitiv Neurovetenskap med inriktning motiverande samtal och coaching. Här på Karriärkonsulten vilar Sabas branschexpertis på handel & restaurangbranschen.

Sepideh Nassari

Områdeschef

Sepideh är utbildad pedagog och beteendevetare med lång erfarenhet av pedagogiskt arbete från läraryrket. Sepideh har en bred kunskap inom coachning och rekrytering där hennes branschexpertis här på Karriärkonsulten vilar på jobb inom restaurang och servicebranschen. 

Amanda Arcilander

Områdeschef

Amanda är utbildad beteendevetare och  diplomerad Coach och har en lång erfarenhet av att jobba med HR & rekrytering. På Karriärkonsulten är Amandas branschexpertis kvalificerade tjänster inom administration, ekonomi och chefer. 

Madeleine Börbo

Matchningschef

Madelein är utbildad beteendevetare med inriktning personal, arbete & organisation och har en bred erfarenhet av rekryteringsarbete inom servicebranschen, transport & logistik, vård & bygg samt administration.

Thova Boström

Jobbmatchare

Här kommer du kunna läsa mer om Thova!

Francisca Diestre

Jobbmatchare

Francisca har en master i internationella relationer med spets i arbetsmarknads- och mångfaldsfrågor. Här på Karriärkonsulten är Franciscas branschexpertis bred men specialiserat sig på skolsektorn, offentlig förvaltning och servicebranschen.

Tiana Zlokapa

Jobbmatchare

Tiana har en utbildning inom Kvalificerad Tjänsteförsäljning med inriktning Marknadsföring & Ekonomi och har en lång erfarenhet av coachning samt försäljning. Här på Karriärkonsulten vilar Tianas branschexpertis brett inom IT.

Lilianne Söderman

Personalchef

Lilianne är utbildad studie- & yrkesvägledare och har lång erfarenhet av att jobba med vägledning av personer som står inför val. Liliannes branschexpertis vilar på ekonomi och projektledare.

Nessim Khalaf

Digital strateg & affärsutveckling 

Nessim är utbildad beteendevetare med spetskompetens inom internationell migration och har en bred kompetens av inkluderande rekryteringsarbete inom IT sektorn. Här på Karriärkonsulten arbetar Nessim med nyutvecklingsprojekt.

Johan Hermelin

Controller 

Johan är utbildad till officer och brandingenjör med erfarenhet som ledare och managementkonsult. På Karriärkonsulten analyserar Johan våra resultat och gör prognoser.

Liz Helleday

Administrativ Chef

Liz är utbildad IT ingenjör och har en lång erfarenhet av att jobba med jobbcoachning, svåra samtal och personalledning. Här på Karriärkonsulten vilar Liz branschexpertis på servicebranschen, industri & fabrik samt administrativa tjänster.

Camilla Hermelin

VD 

Camilla är utbildad civilekonom med inriktning marknadsföring. Har en generell kompetens inom det flesta branscherna där matchningsfokuset legat på restaurang , vård, byggingenjörer, bygg, lokalvård, marknadsföring.

© 2020 by Karriärkonsulten Sverige