Stöd och Matchning | Rusta och Matcha

Brinner du, precis som vi, för mötet mellan arbetsgivare och arbetssökande? Vill du vara en av de samhällshjältarna som bidrar till minskad arbetslöshet? Vi söker nu fler Karriärhjältar till oss på Karriärkonsulten!

Karriärcoach/jobbmatchare till Karriärkonsulten

Vilka är vi?

Karriärkonsulten är marknadsledande aktör inom insatsen Stöd och Matchning i Stockholm samt Rusta och Matcha i Västerås. Insatserna sker på uppdrag av Arbetsförmedlingen med syfte att stötta människor som hamnat eller står utanför arbetsmarknaden ut i jobb eller utbildning.
 

Karriärkonsulten grundandes år 2010 av Camilla Hermelin och består idag av ca 70 fantastiska kollegor med ett brinnande samhällsintresse och viljan att skapa möjligheter för människor där jobbmöjligheterna finns. Tillsammans har vi skapat ett sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson i vårt pågående integrationsarbete där vi har ett mål – jobb & studier åt våra medmänniskor! Hos oss möts du av ett högt tak där idéer kring utveckling välkomnas med öppna armar. Vi finns idag på sex orter - Västerås, Sollentuna, Jakobsberg, Kista, Täby och Globen!

Vad kommer du att göra om dagarna? 

Som karriärcoach/jobbmatchare ansvarar du för ett antal deltagare som ingår i programmet Stöd och Matchning och tillsammans arbetar mot att hitta jobb eller studier. Dina arbetsuppgifter består bland annat av CV-skrivning, individuella samtal, Schemaläggning, dokumentation, coachning, intervjuträning, hålla i seminarier, nätverkande och mycket mer!

Du kommer att ingå i ett starkt team om 70 härliga kollegor som tillsammans brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag genom att stötta arbetssökande ut på arbetsmarknaden och i deras jobbsökarprocesser.

Vem är du? 

Vi ser gärna att du har en stark digital närvaro, hög teknisk kompetens och älskar att nätverka i kanaler som Linkedin. Du driver på processer, är strukturerad och prestigelös. Har du tidigare erfarenhet från STOM är det starkt meriterande alternativ tidigare erfarenhet av att ha ett tydligt ledarskap där det ingått i rollen att coacha mot mål. Vi ser gärna att du har någon form av beteendevetenskaplig utbildning om minst 180 hp.

Övrigt

Tillträde: Omgående, enligt ök.

Omfattning: 100%

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.

Löneform: Fast lön.

Ort: Stockholm, distansarbete.

Vi erbjuder: Friskvård, Karriärmöjligheter.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Lilianne Söderman på lilianne@karriarkonsulten.se


Urval sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan nedan senast den 31 maj.

CV
Ladda upp en fil som stöds (max 15MB)
Personligt brev
Ladda upp en fil som stöds (max 15MB)

© 2021 by Karriärkonsulten Sverige