Handslag

Vi berikar näringslivet med rätt kompetens

Samtidigt ser vi till att du som söker personal får den kompetens du behöver för att uppfylla dina behov 
Kostnadsfritt

 

Med en bred kandidatbank kan du som söker nya medarbetare få stöd genom hela din rekryteringsprocess

Vi på Karriärkonsulten ingår i ett samarbete med Arbetsförmedlingen och är idag en av de marknadsledande aktörerna inom Stöd och Matchning. Vårt mål är enkelt – att bidra till mångfald och integration på arbetsmarknaden samt lyckade anställningar som håller i längden. Vi har idag över 1500 kandidater som vi hela tiden matchar ut mot nya jobb och vi får in 50 - 60 nya kandidater i veckan inom en rad olika branscher.

Har du ett behov av nya kandidater inom din bransch stöttar vi gärna dig genom hela eller delar av rekryteringsprocessen, helt kostnadsfritt. Genom oss möjliggörs en enkel kontakt mellan dig och kandidaten och vi finns dessutom med och tillgodoser er med all information ni kan tänkas behöva.

Hur ser processen ut?

Ni beskriver ert behov

Vi tar fram passande kandidater utifrån kravprofil 

Vi följer upp och stöttar er administrativt 

Stöd och info om anställningstöd = låg lönekostnad.

Snabb och flexibel service som leder till lyckade anställningar

Anställ med anställningsstöd!

 Via oss får du möjligheten att anställa personal till en lägre kostnad. Vi på Karriärkonsulten finns med och stöttar er genom hela ansökningsprocessen om ekonomisk ersättning via Arbetsförmedlingen 

ARBETSPRAKTIK

 Vill du prova på ny arbetskraft innan du beslutar dig om en anställning eller vill du kanske ta emot en kandidat för yrkesorientering?
 Att ta emot en arbetspraktikant innebär att den arbetssökande provar på att arbeta för att
stärka sin yrkeskompetens eller samla på sig ytterligare arbetslivserfarenhet. Via oss får du möjligheten att ta emot kandidater som behöver få in en fot på arbetsmarknaden.

"Det mest fantastiska är att det är kostnadsfritt och att vi har fått den administrativa hjälp vi behövt" - Johan Lindholm, Restaurang Farang

“Jag kontaktade Karriärkonsulten med syfte att hitta en person som kunde gå från att vara allt-i-allo till att växa in i företaget och steg för steg få – och ta – mer plats, för att på sikt utvecklas till en viktig kugge inom vår verksamhet på restaurangen. Efter en vecka rekommenderade de en kille som stämde in på profilen vi sökte. Nu har det gått två år och han är fortfarande självklar för oss och har nu ett stort ansvar. Utan Karriärkonsulten hade det varit svårt att hitta någon som han. Det mest fantastiska är att det är kostnadsfritt och vi har fått den administrativa hjälp vi har behövt från Karriärkonsulten, vilket gjort anställningen byråkratiskt smärtfri.”  

"Vi har hittat ett samarbete som funkar för oss" - Charlotte Eklund, HR-ansvarig Vardagsfrid

“Vi är ett företag som har en snabb tillväxt och behöver rekrytera varje månad. Karriärkonsulten har hjälpt mig som HR-ansvarig att rekrytera. Vi har hittat ett samarbete som funkar för oss. När de träffar en person som matchar vår profil skickar de över CV:t. Om jag är intresserad ringer jag upp och i nästa steg bokar dem på personlig intervju. Det jag uppskattar med Karriärkonsulten är att de är flexibla och smidiga i sitt sätt att arbeta. På två månader har två kandidater från Karriärkonsulten börjar arbeta hos oss. Båda är varma personer och vi är glada att de arbetar på Vardagsfrid!”

Vill du också anställa via oss på på Karriärkonsulten? Ta kontakt med oss idag genom att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss!

arrow&v

© 2021 by Karriärkonsulten Sverige